Poštovani,

evo, bliži se Dan pokreta i udruga, pa Vam šaljem i elektronskim putem nekoliko informacija:

U petak 29. svibnja je euharistijsko slavlje u 18.00 sati u Katedrali, ako će dolaziti svećenici ili duhovnici Vaših zajednica i pokreta mogu koncelebrirati na misnom slavlju (neka dođu 15-ak minuta ranije i ponesu vlastitu albu i štolu). Nakon misnog slavlja je program u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu.

U subotu program smotre pokreta i udruga ispred Zagrebačke katedrale započinje u 10.00 sati, a svi oni koji su rezervirali štand ili točku u programu na bini neka dođu sat vremena ranije (9.00) kako bi stigli urediti svoj štand. Na štandovi će postojati mogućnost struje, ali je potrebno ponijeti vlastiti produžni kabel, te Vas molim da mi to svakako javite (oni koji još nisu) kako bismo vaš štand stavili bliže pozornice.

Na svakom štandu će biti natpis pokreta, udruge ili zajednica koje će se na njemu predstavljati tako da neće biti problem nikome pronaći svoj štand.

Ukoliko je došlo do nekakvih promjena vezano uz Vaše predstavljanje molim Vas da to svakako javite tijekom sutrašnjeg dana.

Osobe koje ste prijavili za protokol i pomoć na same dane događanja trebaju doći u petak u 16.30 sati u Nadbiskupijski pastoralni institut radi dogovora i raspodjele zaduženja, a ona se odnose na pomoć oko realizacije domjenka, usmjeravanja ljudi u dvorane Instituta, podjelu himana Sinode prije mise (to će biti ulazna pjesma), te radari za subotu. Oni koji će pomagati oko pripreme domjenak nažalost neće moći sudjelovati na misnom slavlju i programu, ali sigurno da će i takav oblik služenja i sudjelovanja biti za svaku tu osobu veliko obogaćenja.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nejasnoća možete me kontaktirati na 099/ 2004 471 ili 4894 835.

Srdačan pozdrav do skorog viđenja

Anita Ivanović
Iz Ureda biskupskog vikara za laike

mail_pozivnica_tisak.pdf