3 thoughts on “Prodajna izložba za potrebe bratstva”
 1. Hvala svima koji su prepoznali potrebu samoga bratstva da podmiri svoje obaveze prema internacionalnom vijeću, te su svojim doprinosima omogućili prikupljanje novčanih sredstava za one sestre i braću koja nisu iz bilo kojih razloga u mogućnosti podmiriti svoje godišnje obaveze.
  Pored tradicionalnih priloga (knjiga, kolača i sl.) ove godine se prodavala i prigodna majica vezana uz Zagrebačku Bibliju kao i replika majice koju je dobio fra Bonaventura za svoj dijamantni jubilej (Lk 10,20).
  A povrh svega – malo smo se družili i bilo nam je lijepo!
  Mir i dobro!

 2. a što mislite, od čega se financira samo Bratstvo? i nije točno da je prodajna izložba “kad god se netko sjeti čega god se sjeti”! Datume i teme svih prodajnih izložbi određuje Vijeće Mjesnog bratstva. I također nije točno da se ljude traži, pa prodaje, jer se nikome ne “otkida od usta”! već godinama ljudi donose dobre stvari, ali koje im više ne koriste, a nekome mogu vrlo dobro doći! Mir i dobro!

 3. To se tako ne radi. Kad god se netko sje4ti prodajna izložba čega god se sjeti i to za potrebe FSR-a!?
  Malo kreativnosti, nekih radova i sl. a ne tražiti ljudima pa prodavati. Mislim da to nije isto što i prodajne izložbe za misije i za kuhinjicu.

  ???

Comments are closed.