Za jačanje zajedništva među članovima neka vijeće priređuje povremene skupštine i češće susrete također i s ostalim franjevačkim skupinama, osobito mladima, koristeći se što prikladnijim sredstvima za rast u franjevačkome i crkvenom životu i potičući svakoga na bratski život. A to zajedništvo neka se nastavi i s pokojnom braćom i sestrama prinošenjem molitava za njihove duše.
Prav. 24
Drage sestre i braćo!
Pozivamo Vas, članove grupa Magnificat, Efata, Brat Vjetar i Brat Magarac iz kaptolskog bratstva FSR-a da nam se pridružite u subotu 10. prosinca 2005. kako bismo, potaknuti riječima Pravila, u radosti zajedništva proslavili trinaesti rođendan Frame.
Frama će toga dana svoj program započeti okupljanjem u svojoj prostoriji u 14.00 sati. Nakon nagovora, akcije i kontemplacije uslijedit će središnji dio programa; slavljenje euharistije u framinoj prostoriji s početkom u 18:45 sati na koji pozivamo i Vas. Neposredno nakon euharistije predviđeno je prigodno predstavljanje grupa. Pjesma i međusobno druženje prilika su za bogaćenje života u franjevačkoj obitelji.
Neka nam ovaj susret bude blagoslovljen novim zajedništvom koje smo pozvani živjeti i svjedočiti u Crkvi i svijetu po snazi utjelovljenog Sina Božjega. Odazovimo se radosna srca!

Mir i dobro!

fra Milan Krišto
Duhovni asistent Frame Zagreb-Kaptol

Mirjam Grosek
Predsjednica Frame Zagreb-Kaptol