Dragi moji,

ova molba za pomoć, koju vam šaljem u prilogu, od osobe je koju povremeno posjećujem i koja me je zamolila za pomoć. Kako mi je poznata teška situacija u ovoj obitelji i zdravstveni problemi s kojom se ova žena mora nositi, predložio sam joj da mi napiše koji su ti problemi i što želi. Ako je neko u mogućnosti ili zna nekog koji bi mogao pružiti pomoć, neka se javi meni.

Mir i dobro!

Zoran Milić
zoran.milic@t.ht.hr
(098) 261652

Poštovani,

Ovom zamolbom vam se obraćam jer sam stvarno u vrlo teškoj situaciji. Invalidna sam osoba 90 posto. Preboljela kao dijete POLIO. Sa godinama moja se zdravstvena situacija drastično pogoršala.
Teško se krećem svega 10 koraka po stanu, van ne izlazim pošto stanujem na 3 katu bez lifta. Jedino kad mi je neizbježno da moram kod doktora i to me mora nositi sin po stepenicama.
Doktor mi je preporučio kolica SKALAMOBIL koja si ne mogu kupit jer su jako skupa. Također mi je preporučen BIOSTIMULATOR koji mi puno ublažuje bolove pošto ne mogu hodat na fizikalne terapije. Dobila sam BIOSTIMULATOR na korištenje na mjesec dana i stvarno su mi bolovi blaži.
Stoga bih molila ako mi možete pomoći financijski jer naša primanja su 1300 kn mjesečno da si mogu kupit BIOSTIMULATOR jer on dođe 500 €. Nadam se da će te moju zamolbu pozitivno riješit je sa primanjima ne možemo preživjeti mjesec, školovat dvoje djece, kupit lijekove jer ih ide vrlo malo na recept a kamoli tako skupi BIOSTIMULATOR. Također ne mogu sama u kadu bez tuđe pomoći, jer uz moju invalidnost imam i astmu koja mi također smanjuje moć kretanja jer dok se služim štakama jako se uspušem i dolazi do nesvjestice i gušenja a pumpice ne smijem koristiti jer imaju puno kostekoroida koji mi uništavaju kosti.
Ovo su neke od mojih dijagnoza:
BRONCHITIS chr. Obostr.
ASTHMA i.o
Hypotrphia extr. Inf. 1. sin-abrev.8cm
Enthesopathija m- glutei medii 1. dex
Skolioza
Aldroza, Kifoza, Osteohondroza, i v.
Spondilatroza, Hipoplazija, Artroza, Koksartroza, Artritis, Artofija, Potkoljenica i misica itd…
Nadam se da sam istaknula bitne dijagnoze jer većina povijesti bolesti nalazi se kod doktora.

Molim vas pomozite mi jer pomoć ne bi tražila da mi nije stvarno potrebna.

Unaprijed zahvalna VIŠNJA PTIČAR