Danas u 14:45h na Prvom programu HTV-a na temu “Gdje je franjevački radikalizam?” gostuju franjevac-konventualac fra Nikola Mate Roščić te naši članovi Antica Nada Ćepulić i Lovro Sučić (ujedno i kao predstavnik Frame).

Iz najave:

Što predstavlja 800. obljetnica franjevačkog reda? Kakva bi trebala biti Crkva koja živi Franjin duh? Mogu li mladi prepoznati karizme i za njih se odlučiti? Uz priloge iz Zagreba, Splita te BiH gostuju franjevac-konventualac fra Nikola Mate Roščić, mr. sc. Antica Nada Ćepulić, prof., članica Franjevačkog svjetovnog reda i Lovro Sučić, prof., član Franjevačke mladeži.

Urednik i voditelj:  Neno Kužina

7 thoughts on “Emisija "Riječ i život" na HTV1”
  1. pridruzujem se molbi “anonimnoga”: je li moguce staviti snimku emisije za nas koji radimo u vrijeme kad je emisija redovno prikazana, a u vrijeme reprize (drugi dan u 5.55 ujutro! – toliko o tome koju paznju dobivaju religijske emisije!) vec moramo ici od kuce da stignemo na posao. Hvala.

  2. Čujem da je bila dobra emisija. Ne znam zašto nije rečeno na našo mjesečnoj skupštini Ne vjerujem da se nije znalo.Žao mi je što nisam znala za emisiju.

Comments are closed.