izlozbaslika_1.JPG

Umjetnička grupa našeg Mjesnog bratstva imala je izložbu pod naslovom «Radost darivanja» od 20.12.2002. do 07.01.2003. u Salezijanskom domu župe Marije Pomoćnice na Knežiji, a u organizaciji dr. Romane Avdić Brnčić. U postavljanju izložbe svojim znanjem i stručnošću puno je pomogao Neven Bradić.

Izložbu je otvorio don Drago Đetić toplim riječima dobrodošlice. Dr. Roman Avdić Brnčić zahvalila se braći salezijancima na susretljivosti, a naša sestra Zlatica Živković je predstavila umjetničku grupu i njeno djelovanje. Za glazbeni ugođaj pobrinula se djevojčica Tihana Lovrinčević odsviravši na violini ples od B. Bartoka i Jelica Radoš koja je uz gitaru odpjevala par božičnih pjesama, te pozvala sve prisutne da se pjevanjem zajedno radujemo rođenju Isusovom.

izlozbaslika_2.JPG

Po otvorenju slijedio je mali domjenak uz suho voće, kavu i sokove. Don Drago je sve počastio čajem i kolačićima. Izložba je bila odlično posjećena, te je postigla svoju pravu svrhu – razveselila je mnoga srca.

Na izložbi su sudjelovali: Roman Avdić Brnčić, Dunja Cossetto, Marina Matutinović, Željka Milčić, Ines Milčić, Palma Orlović Leko, Nataša Sečki, Antun Stagličić Balen, Erika Škalabrin i Zlatica Živković.