Od: Štampar Gordana

Dragi naši prijatelji,

Već nekoliko mjeseci molimo živu krunicu, okupljamo se u malim skupinama, na danonoćnim molitvama pred Presvetim. Sada krećemo dalje, u javnost. Centar za bolji svijet organizira u Zagrebu, u dvorani CBS-a na Zavrtnici 17, od 26. do 28. svibnja, od petka u 19 sati do nedjelje u 12 sati, danonoćnu konferenciju posta, molitvei izmjene razmišljanja, iskustava i strateških prijedloga “Za čovjekoljubivu Hrvatsku”. Cilj okupljanja je, između ostalog, osluškivati znakove vremena kroz izlaganja govornika te promovirati čovjekoljublje u svakodnevici.

Na skupu će na ovu temu progovoriti eminentne osobe javnog, društvenog, kulturnog, gospodarskog i športskog života Hrvatske.

Na skupu će biti puno molitve i dva cjelonoćna bdijenja pred Presvetim (petak/subotu i subota/nedjelju), koja će započinjati u 22 sata sv. misom.

Sve završava euharistijom koja će biti u 11 sati u nedjelju.

Prvo, stavljamo ovo okupljanje u vaše molitve. Zatim vas pozivamo da odvojite svoje vrijeme i dođete na samo događanje kako bi uputili jednodušnu molitvu Gospodinu za novo lice naše domovine.

U prilogu vam šaljemo pozivnicu i plakat.

Molimo vas da o ovome informirate sve članove ZM koje poznajete, kao i sve vaše znance, prijatelje, kolege, poslovne partnere, članove udruga u koje ste učlanjeni itd.

Radujemo se vašem odazivu.

Toplo vas pozdravljamo i neka obilje Božjeg blagoslova bude s vama i vašim obiteljima.

Ivica Lulić, predsjednik CBS-a
Marijan Presečki, voditelj Podružnice ZM Zagreb