Primili smo ovo pismo od Ureda za pokrete i udruge:

13. ožujak, 2006.

Dragi prijatelji!

Naše Vijeće pokreta i udruga organizira Dan pokreta i udruga 22. travnja 2006 godine.
Želja nam je od početka da se bolje upoznamo, da produbimo zajedništvo i da na nekim projektima zajednički sudjelujemo. Tako smo poduprli projekt FSR u vezi Družbe Adrija i projekt Teen Stara u vezi zdravstvenog odgoja u školama.

Ovime vas pozivamo na dva zajednička susreta:

Prvi je 22. travnja s našim Kardinalom i Nuncijem.
Drugi je 2. lipnja sa Svetim Ocem u Rimu.

Prvi susret 22. travnja biti će u Sjemeništu na Šalati od 10 do 17 sati, a nakon toga sveta Misa u 18 sati koju predvode naš Kardinal i Nuncij. Pod to Misom ćemo obilježiti i Papin Dan. Za taj dan program je u izradi, a sastojao bi se od predstavljanja, predavanja biskupa Košića i razgovora s njim, zajedničkog ručka, mogućnosti postavljanja štandova i razgledavanja istih, te od 15 do 17 sati program u dvorani. O svemu tome slijedi još detaljnija razrada, ali vas već sada molimo da se uključite u bilo koji dio: priprema mise, sviranje bendova, logistikom, čuvanjem djece, uređenjem dvorane, uređenje štandova, posluga kod ručka i dr.
Možda nam već na susretu predstavnika pokreta 28. ožujka u 18 sati možete konkretno odgovoriti gdje se vidite.

Drugi je susret sa Svetim Ocem u Rimu 2. lipnja. On poziva sve pokrete i udruge da se uoči Duhova sretnemo u Rimu. Naručili smo dva autobusa koji polaze 1. lipnja navečer i u Rimu rezervirali dva noćenja sa polupansionima što sve zajedno iznosi 1000 kn. Povratak je 4. lipnja popodne. Prijaviti se možete kod časne sestre Jadranke Obućina na telefon 01/4894-824.

Srdačan pozdrav,
Andrija Vrane