bilten.gif

Dragi prijatelji,

Međunarodno vijeće (MVFSR) u Rimu nam je 30.06.2006. poslalo obavijest da na internetskim stranicama www.ciofs.org objavljuje Bilten.

U Biltenu se mogu pročitati najnovije vijesti iz života i rada Međunarodnog vijeća Franjevačkoga svjetovnog reda kao i druge informacije iz našega Reda.

Ovaj Bilten zamjenjuje tjedna i tiskana izdanja i neće biti slan na pojedinačne adrese ali će se moći preuzeti tj. ‘skinuti’ (download-ti) s internetske stranice međunarodnog Vijeća.

Objavljivanje Biltena koordinira tim MVFSR-a predvođen Mariom Consuelo Núnez, s Emanuelom De Nunzio and Hervéom Sylva, uz sudjelovanje grupe prevoditelja i uslugom webmaster-a, Freda Shaeffer, SFO (Fla, USA).

Bilten je dostupan na četiri jezika: talijanskom, engleskom, francuskom i španjolskom. Objavljivao bi se četiri puta godišnje, tj. svaka tri mjeseca a dostupan je i u .doc formatu (kao Microsoft Word dokument).

Naše MVFSR-a stavlja Bilten u ruke našeg oca sv. Franje, moleći njegov blagoslov za njega kako bi bio sredstvo informiranja i formiranja braće i sestara širom svijeta.

Moli se svatko tko dobije ovu informaciju da je proširi dalje kako bi što više braće i sestara znalo za naš novi Bilten!

Mir i dobro!