Od Tomislave Kekez.

Humanitarna božićna turneja grupe Fides «Vrijeme radosti»
Za udrugu PHD i akciju «Za siguran korak»

Dragi prijatelji,

Grupa Fides nastavlja tradiciju dobrotvornih koncerata te ove godine priprema poseban glazbeni i duhovni događaj – sedam božićnih koncerata u hrvatskim gradovima. Posjetit ćemo Šibenik, Zadar, Varaždin, Karlovac, Osijek, Rijeku, a 5. siječnja održat ćemo završni koncert u Zagrebu. Nadamo se da ćete uživati u našoj glazbi i s nama podijeliti radost Kristova rođenja. Djelujemo unutar kršćanske udruge Svjetlo malo, pri Župi sv. Antuna Padovanskog. Svoje kršćansko poslanje i okrenutost prema potrebama bližnjega povezali smo s nastojanjima udruge «Pas u humanitarnom djelovanju». Želimo pružiti podršku i senzibilizirati javnost, a prihod od koncerta namijenjen je fondu za školovanje pasa minotragača.

Humanitarna nevladina neprofitna udruga “Pas u humanitarnom djelovanju” (PHD za siguran korak) uz suglasnost i podršku Hrvatskog centra za razminiranje (HCR) pokrenula je humanitarnu akciju prikupljanja sredstava za školovanje pasa minotragača.
Problem zagađenosti minama u Republici Hrvatskoj prepoznat je kao globalni problem s dugoročnim posljedicama, a ujedno kao jedna od glavnih kočnica cjelokupnog razvoja privrednih, gospodarskih i drugih resursa te zahtijeva brz i konstruktivan odgovor.

Kupnjom ulaznice i Vi se pridružujete ovoj plemenitoj akciji.

Također, s radošću Vas obavještavamo da 11. 11. izlazi naš CD sa snimkom prošlogodišnjeg koncerta u Zagrebu. Dostupan je u knjižarama Verbum i Teovizija.

Vidimo se na koncertu!!!

Vaši Fidesi

Kalendar nastupa:

3. 12. (subota) Šibenik, Šibensko kazalište
4. 12. (nedjelja) Zadar, Hrvatska kazališna kuća
11. 12. (nedjelja) Varaždin, Hrvatsko narodno kazalište
16. 12. (petak) Karlovac, Dom Hrvatske vojske
18. 12. (nedjelja) Osijek, Hrvatsko narodno kazalište
26. 12. (ponedjeljak) Rijeka, Boćarski dom
5. 01. 2005. (četvrtak) Zagreb, KD «Vatroslav Lisinski»

2 thoughts on “Fides – Božićna turneja”
 1. Poštovani,
  mi smo Franjevački svjetovni red koji se okuplja na Kaptolu i nismo u kontaktu s grupom Fides. Ovo je bila samo najava njihove turneje.
  Više o grupi Fides možete pročitati na:

  http://www.grupa-fides.com/

  Mir i dobro!

 2. Dragakolegice Arijana,
  uspio sam sa interneta skinuti Vašu pjesmu”Božična” ako se slučajno vidimo htio bih kupiti jedan CD po Vašem izboru od Fides-a.

Comments are closed.