PROSLIJEDITE OVAJ APEL NA ŠTO VIŠE ADRESA!!!
Cijenjeni građani,
prekrasna je ova obiteljska blagdanska idila, ali ako se ne trgnemo iz zimskog sna, vrlo je vjerojatno da će naša djeca od iduće jeseni u 5. razredu učiti o “normalizaciji masturbacije” i o razlici između “spola” i “roda” te tako već na samom ulasku u pubertet biti podvrgnuti homoseksualnoj torturi. (Učit će, naime, da nam je “spol” određen samo našim spolnim organima, ali zato “rod” možemo sami birati: npr. “Zašto ne reci: ´Ja sam muškarac s vaginom!´”). U 7. razredu će učiti o “pravu na seksualni užitak” i o tome kako se stavlja prezervativ. Sto se tiče braka, učit će da je brak ograničavanje seksualnosti”.
Ukoliko ništa ne poduzmemo, ovakva će seksualna edukacija u okviru tzv. “zdravstvenog odgoja” ZAISTA uskoro pokucati na vrata  osnovnih i srednjih škola! Homoseksualnim i feminističkim udrugama je uvođenje (njihove) seksualne edukacije u škole prioritet (to im je dobar način da dođu do pomlatka). Žele da ona bude jedina i obvezna za svu djecu. Drugačije pristupe od svojega napadaju, nazivaju ih “vjerski obojenima”, nazadnima, nestručnima i protivnima zakonu i njihovim “pravima”. Roditelje smatraju nekompetentnima i  ideologiziranima”. Te su udruge umrežene, dobro financirane i organizirane u vršenju pritisaka na medije, na javnost i na vlast. One su, međutim, samo vrh sante leda odnosno jedan mali dio moćnog i utjecajnog lobija čija je zajednička ideja nametnuti svima svoj liberalni totalitarizam. Tako su, primjerice, program “Ljudska seksualnost i kvaliteta življenja”, čije su neke teme navedene na početku, podržale mnoge važne državne i stručne institucije. Sada su neki njihovi ljudi, nositelji tog program, ušli u povjerenstvo u Ministarstvu prosvjete koje bi kao “neutralno tijelo” trebalo odabrati jedinstveni, “najbolji” program od onih koji stignu na natječaj (dr. Vesna Juresa imenovana je kao predsjednica, a  dr. Aleksandar Stulhofer kao član povjerenstva). To je izričiti sukob interesa i tome se treba usprotiviti.
Ako ne želimo da se nasu djecu terorizira ovakvom seksualnom  edukacijom, JEDINI način da se tome suprotstavimo jest da pokažemo svoju masovnost, jer nas ima daleko više nego njih!
MINISTAR PRIMORAC REAGIRA NA PRITISKE JAVNOSTI. POŠALJITE MU E-MAIL!
Ako ste roditelji, pišite mu da želite spolni odgoj koji promiče obiteljske i ostale vrijednosti koje nastojite usaditi svojoj djeci. I da nećete dozvoliti da se Vašoj djeci nameću i podmeću sadržaji koji ruse te vrijednosti. Zahtijevajte mogućnost da Vi sami možete SLOBODNO IZABRATI koji program spolnog odgoja će pohađati Vaše dijete. Tako to funkcionira u razvijenim zemljama gdje državne institucije malo vise cijene ulogu roditelja.
U nastavku je prijedlog pisma koji možete iskoristiti, mijenjati, uzeti dijelove ili ga poslati u ovakvom obliku. Napišite mu barem kratku poruku. Važno je da mu se javi sto vise ljudi. Na tisuću e-mailova neće se moći oglušiti.
Potpišite se, navedite svoja zanimanja, titule, gdje radite, broj djece. Učinite to po mogućnosti do 15. siječnja jer tada novo povjerenstvo počinje s radom.
Ministrova adresa je ministar@mzos.hr.
Proslijedite ovaj apel na što vise adresa. Borimo se za svoju djecu! Ako nećemo mi, tko će?! Bolje je ne računati na to da će se ova situacija riješiti sama od sebe ili da će je riješiti netko drugi. I bolje je ne podcijeniti ove opasnosti koje prijete našoj djeci, makar sami sebe smatrali uspješnim roditeljima i odgojiteljima.
Neka nam 2006. godina bude bolja nego sto nam neki priželjkuju!
Inicijatori akcije:
Kristina Pavlovic, prof. i Ladislav Ilčić, prof., voditelji Udruge za cjeloviti spolni odgoj Teen STAR.
P. S. Udruga Teen STAR sazvala je 28. prosinca 2005. konferenciju za novinare. Priopćenje za javnost, kao i posla priopćenja, objavljena su na www.teenstar.hr.
Za više informacija o situaciji oko spolnog odgoja možete se obratiti na info@teenstar.hr.
MOLIMO DA NA info@teenstar.hr PROSLIJEDITE PORUKU KOJU CETE POSLATI MINISTRU PRIMORCU KAKO BISMO NA JEDNOM MJESTU SKUPILI SVE REAKCIJE GRADANA.
Ime i prezime
Adresa
Zanimanje
Radno mjesto
(Majka/otac/roditelji x djece)
Mjesto i datum
Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa RH
n/r ministar dr. Dragan Primorac
Poštovani ministre Primorac,
Kao hrvatski građani i roditelji pratimo zbivanja oko uvođenja spolnog (zdravstvenog) odgoja u škole i zabrinuti smo oko razvoja događaja.
Kao roditelji smo odgovorni za odgoj svoje djece. Svjesni smo velike važnosti i delikatnosti spolnog odgoja u tom cjelokupnom odgoju. Stoga apeliramo na Vaše ministarstvo da omogući nama roditeljima da imamo uvid i sami SLOBODNO IZABEREMO koji i kakav program spolnog (zdravstvenog) odgoja će pohađati naše dijete (naša djeca).
Želimo imati mogućnost izabrati program spolnog odgoja koji promiče iste obiteljske i ostale vrijednosti oko kojih se i sami kao roditelji trudimo da ih usadimo našoj djeci. Nećemo dozvoliti da im se mimo našeg uvida i suglasnosti nameću i podmeću sadržaji koji nisu u skladu s tim vrijednostima i koji ih omalovažavaju i ruše.
Protivimo se odluci Vašeg ministarstva da ljude koji su podržali jedan svjetonazor i jedan program spolnog odgoja (“Ljudska seksualnost i kvaliteta življenja”), a čiji su pristup i sadržaji za nas neprihvatljivi, stavi u povjerenstvo koje će izabrati jedan program, jedinstven i obvezan za svu djecu. Ne želimo da naša djeca budu prisiljena u školi slušati o razlikama između “spola” i “roda”, o prihvaćanju spolne orijentacije i o sličnim temama.
Zahvaljujemo na uvažavanju mišljenja nas roditelja.
S poštovanjem